AnnonceLuk annonce
Virksomhed udvider i Kalundborg

17-01-2019

Boehringer Ingelheim, der ligger i det tidligere Bukh på Sydhavnsvej i Kalundborg, udvider. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Igennem de sidste par uger har forbipasserende på Sydhavnsvej kunne se gravemaskiner og heftig aktivitet ud for nr. 15, som er det tidligere Bukh, hvor lageret til den danske afdeling af tyske Boehringer Ingelheim i dag holder til huse. Årsagen er, at virksomheden udvider.

Boehringer Ingelheim, der sidste år blev kåret som årets tyske virksomhed i Danmark af Dansk -Tysk Handelskammer, udvider nu deres fabrik i Kalundborg. Udover etableringen af en selvstændig indkørsel ind til fabrikken, er man også i gang med at samle produktionen under nyt tag. 

”I forbindelse med, at vi fornyer vores produktion, har vi valgt at samle al produktion under samme tag. Den nye indkørsel skal sikre lettere adgangsforhold til vores leverandører og øvrige samarbejdspartnere, idet vi nu lettere kan tage imod flere store lastbiler. Det, vi producerer i Kalundborg eksporteres til hele verden, og det er vi ganske stolte af hos Boehringer,” fortæller Site Director hos Boehringer Ingelheim, Ole Jørgensen.

Det er fjerde gang siden 2007, at Boehringer Ingelheim udvider deres produktion i Kalundborg med en investering i millionklassen. Udvidelsen er godkendt af Kalundborg Kommune samt Vejdirektoratet, og man forventer, at arbejdet er afsluttet i slutningen af året. 

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Team Plan & Byg hos Kalundborg Kommune, og vi er glade for, at der generelt har været en positiv stemning omkring vores udvidelse. Indtil videre går alt efter planen, og vi glæder os til at vi er færdige,” siger Ole Jørgensen.

Hvorvidt udvidelsen betyder, at man skal ansætte flere folk i Kalundborg, vides endnu ikke. Virksomheden udbygger udearealer, fabrik og lager, og bliver dermed opdateret til en endnu højere standard, med mulighed for en udvidelse af produktionskapaciteten. Man ved dog på nuværende tidspunkt ikke, om en øget efterspørgsel vil medføre behov for at udvide medarbejderstaben i byen. Der er i dag 35 medarbejdere i Kalundborg.

Om Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim er en international virksomhed med mere end 45.000 ansatte. I Danmark er der ca. 150 ansatte, hvoraf de 35 altså er i Kalundborg. Virksomhedens to grundpiller er lægemidler til mennesker og lægemidler til dyr. Boehringer Ingelheim blev grundlagt i 1885 i Ingelheim am Rhein, Tyskland, hvor hovedkontoret også ligger i dag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0