AnnonceLuk annonce
Vintermaraton med de velkendte bakker

10-01-2018

På søndag er der igen vintermaraton i 5 Tårns Motion i Kalundborg. Arkivfoto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På søndag afholder 5 Tårns Motion vintermaraton i Kalundborg.

Starten til årets vintermaraton går på søndag kl. 10 fra 5 Tårns Motions klubhus i Kalundborg. Udover maratondistancen på de 42 km, kan man også løbe både halvmaraton og en 10 km er, som de senere år, også en mulighed.

10 km ruten blev en del af det traditionelle vinterløb for et par år siden, og det er ret populært, at de som løber kortere distancer også kan få lov at ”snuse” til de første bakker.

”Der er ingen, der har flyttet på de gode bakker til Kalundborg Vintermaraton.

De er der stadig. Men det er jo også dem der gør vintermaraton til noget helt specielt. Og elsket,” siger formand for løbeklubben, 5 Tårns Motion, Erik Johnsen.

De løbere, der skal ud på en længere tur, løber på en 21 km rute, som maratonløberne skal løbe to gange. Med start fra 5 Tårns Motions klubhus i Ellinglund kl. 10, går det ad stisystemet omkring Munkesøen til Trøjeløkkevej, Fyrrebakken og den kraftige stigning på Bøgebakken Herefter forbi Nyrupskolen til Røsnæsvej, forbi golfbanen til Lillesøvej, Kallerupvej og de seje bakker på Nostrupvej og retur til mål – eller til en tur mere samme vej.

”Selv om det ikke bliver så koldt, som ellers er ønsket til et vinterløb, er der dejlig varm kakao på ruten, og ved mål er der varm suppe,” fortæller Erik Johnsen.

Der tages tid med armbåndschip, og diplomer kan udskrives fra løbets hjemmeside kort tid efter løbet.

”Sidste år deltog 255 løbere, og vi forventer mindst det samme i år,” siger næstformand og løbsarrangør, Kenneth Hansen.

Onlinetilmelding foregår på www.5taarnsmotion.dk til og med fredag den 12. januar.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0