AnnonceLuk annonce
Vinterferien byder på masser af aktiviteter 

03-02-2019

Kreativiteten er stor på Kalundborg Biblioteker i vinterferien.

kontakt@tv-kalundborg.dk

På Kalundborg Biblioteker kan man finde en masse spændende aktiviteter for børn og voksne i vinterferien, hvad enten man er til spil, teater eller kreative sysler.

Teatertruppen Faster Cool besøger Skolen på Herredsåsen lørdag d. 9. februar kl. 14 med forestillingen 'Mirakolinas Fodbad', som handler om havets brusen og havfruehaler. Forestillingen er for de 2-7 årige, og billetter købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside.

Vinterferie er også brætspilstid.Lørdag d. 9. februar kl. 10 - 12.30 skaber Ubby Bibliotek i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd igen rammen for en skøn dag fyldt med alverdens brætspil både de kendte og knap så kendte. Det er ganske gratis, men kræver tilmelding. For alle spilleglade børn og voksne fra 8 år.

For de lidt yngre spilleglade, prøver man, denne vinterferie, noget helt nyt  - litteraturbingo. Fredag d. 15. februar kl. 14-15, spiller vi bingo på Gørlev Bibliotek med billeder i stedet for tal. Mød f.eks. Byggemand Bob og Pippi. Alle kan være med, og blive klogere på de forskellige søde, sjove og gode figurer fra børnebøger verden over. Aldersgruppen er 6-9 år, og det er gratis, men kræver tilmelding.

Vær kreativ med bibliotekets bøger

Denne vinterferie står også i bøgernes tegn, og hvad er ikke mere oplagt end at skabe spændende kunst af bøgerne, eller hvis man gerne vil læse en af bøgerne, lave sit eget flotte bogmærke. Tirsdag d. 12. februar kl. 11-13 laves der skulpturer af gamle bøger på Kalundborg Bibliotek. Der skal foldes og arbejdes med bøgerne. 

Om onsdagen skal der endelig ikke foldes i bøgerne. Der vil man gerne læse i dem og vide, hvor langt man egentlig er nået. På Høng Bibliotek  kan man kreerer egne bogmærker onsdag d. 13. februar kl. 10.30 - 12.30. Børn under 7 år skal være ifølge med en voksen. Arrangementerne er gratis, men kræver tilmelding via bibliotekets hjemmeside.

Af andre kreative sysler kan nævnes silk-clay,hvor der skal laves snemænd og snadre figurer mandag d. 11. februar kl. 10-12 på Ubby Bibliotek. Torsdag d. 14. februar kl. 10-12 er der en helt ny krea-aktivitet på Svebølle Kvik Bibliotek. En ugle er tit forbundet med klogskab, og man kan blive klog af at læse bøger. Derfor laves der små kogleugler, der kan pynte på værelset, og som kan være med på en lytter, hvis man læser højt. Hvis man er under 7 år, skal man være ifølge voksen eller en anden, der kan hjælpe. Begge arrangementer er gratis, men kræver tilmelding.

Fredag formiddag d. 15. februar fra kl. 10-12, bliver det en ren hygge-krea-formiddag på Gørlev Bibliotek. Der vil være doodling på krus, æsker og papir og stjernefoldning af teposer, som kan bruges på magneter, ophængning og kort. Til dette arrangement må der påregnes materialeudgifter, og husk også her, at det kræver tilmelding.

Læs evt. mere om alle Kalundborg Bibliotekers arrangementer på bibliotekets hjemmeside. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0