AnnonceLuk annonce
Vinterferieaktiviteter for børn hos Meny

10-02-2020

Meny Kalundborg inviterer børn til fastelavnsfest på søndag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg har vinterferieaktiviteter for børn hele denne uge. Der bydes på bl.a. på skattejagt og slå katten af tønden.

Selv om det først er næste søndag at de fleste slår katten af tønden og fejrer fastelavn, så tager Meny på Nørre Alle i Kalundborg, forskud på glæderne og inviterer store og små børn til fastelavnsfest nu på søndag i vinterferien.

Meny opfordrer til at alle kommer udklædte og er med til at slå til de to tønder, en for børn fra 0-6 år og en for børn i alderen 7-15 år.

Der er store gevinster til både kattekonger og kattedronninger, lige som der er præmie for bedste udklædning i hver gruppe.

Tidligere har arrangementet foregået udendørs, men i år flyttes tønderne indendørs i varmen, oplyser Meny.

Efter tøndeslagningen byder Meny på kagemand, juice og slik.

Skattejagt

Hele denne uge er der også mulighed for børn, at deltage i en skattejagt hos Meny. Børn får udleveret skattekortet i kiosken og så går jagten ellers ind for at finde de forskellige skatte, som er gemt rundt om i forretningen.

Når skatten er fundet er der en godtepose til deltagerne.

Børnekasse

En anden populær aktivitet hele denne uge er børnekassen, hvor børn kan få lov til at scanne forældrenes vare.

”Det er meget populært blandt børn, at de kan få lov til at stå i kassen som en rigtigt Meny medarbejder og scanne varerne,” fortæller købmand Peter Egebæk.

Meny tilbyder også i denne uge, at børn selv kan vælge deres fyld på en pizza, det foregår i delikatesseafdelingen, og så er der selvfølgelig gratis boller, juice og en slikkepind til alle børn ifølge med en voksen, helt som alle andre dage hos Meny Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0