AnnonceLuk annonce
Vinklub med tilbud på vin og cocktails

27-07-2020

Af Jens Nielsen

Tidligere på året startede Kvickly Kalundborg en vinklub som afvikles på en selvstændig Facebookside, det har givet et flot mersalg og større interesse for vin og cocktails.

”Det er helt vildt hvad vi sælger af vin. På grund af corona har folk ikke kunnet komme så meget ud, og sidder derfor hjemme og hygger med et glas vin, det virker også som om, at man selv laver lidt bedre mad end tidligere, og det kræver jo også et godt glas vin, og så oplever vi også at kunderne generelt køber lidt dyrere vin end tidligere,” fortæller Souschef Kim Christensen, Kvickly Kalundborg.

For at gøre endnu mere for de vininteresserede kunder, blev der tidligere på året lavet en vinklub-side på facebook, som på nuværende tidspunkt har 1500 følgere.

Her er der masser af ja-tak tilbud på vin og spiritus, men også opskrifter på sjove cocktails.

”Jeg sidder hjemme og eksperimenterer med nogle forskellige drinks til vinklub-siden, hvor der så både kommer et billede og en opskrift med det rette blandingsforhold, folk i dag synes det er sjovere selv at lave nogle cocktails, det er meget oppe i tiden, og kunderne vil rigtigt gerne inspireres til noget nyt og spændende,” fortæller Kim Christensen.

Et af de markeder som er blevet kæmpe stort er gin, og Kim Christensen siger at man sagtens kan få en god gin oplevelse, selv om det ikke er en flaske til mange hundrede kroner.

Blandt de spændende cocktails som er lagt op på vinklubben, er bl.a. en Guldbamse – Gin, Kung Fu og Københavnerstang.

Det er ikke kun gin som er populært, også markedet for ’bobler’ stiger hastigt, netop fordi mange også bruger boblerne til en cocktail.

En af de meget populære sommerdrinks er den flotte røde aperol spritz, hvor der bl.a. indgår Prosecco, og det kan også bruges i en af de drinks som Kim Christensen regner med, bliver meget populær i fremtiden, den italienske citrusbaseret Limoncello, som også med fordel kan blandes med en god tonic.

”Den er meget frisk, og vil helt sikkert tage en lille del af det store aperol marked,” er Kim Christensen sikker på.

Følg med på Kvickly Kalundborg - vinklub, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0