AnnonceLuk annonce
Vinderkokke byder på gourmetaften

09-07-2018

Restaurant Naes i Kalundborg inviterer til gourmetaften med to af Danmarks bedste kokke. Foto:Jens Nielsen

Lokale råvarer fra Vestsjælland tilberedt af to af Danmarks bedste kokke – Henrik Jyrk og Morten Falk – er på menuen på Restaurant Naes tirsdag den 31. juli. 

Stjernerne regnede over Restaurant Naes, da de i maj vandt finalen i Bedst på Sjælland, hvor Den Danske Spiseguide kårede den bedste restaurant på Sjælland i 2018 udenfor København.

Nu inviterer restauratør på Restaurant Naes, Henrik Jyrk endnu en stjernekok til gryderne på Naes, Morten Falk, tidligere køkkenchef fra Michelin stjerne-restauranten Kadeau Bornholm.

Begge kokke har vundet Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, men gourmetaftenen på Naes den 31. juli, bliver første gang de skal kreere en menu sammen.

”Henrik og jeg kender hinanden fra Sol over Gudhjem, hvor vi har konkurreret mod hinanden. Jeg glæder mig til at komme til Naes, hvor vi skal skabe en helt særlig oplevelse sammen i stedet for at dyste, selvom jeg er sikker på, at Henrik nok vil gøre alt, han kan, for at hans retter bliver de bedste,” griner Morten Falk.

Henrik Jyrk har sammen med holdet på Naes kastet sin kærlighed på de lokale råvarer fra Vestsjælland. Det er også lokale råvarer, der vil præge menuen til gourmetaftenen. Her kan gæsterne forvente en helt særlig oplevelse med friske grøntsager fra Naes’ eget landbrug i baghaven, de bedste udskæringer fra Røsnæskvæg og vine fra Dyrehøj Vingaard.

Aftenen indledes med snacks og bobler og en introduktion til, hvad der kendetegner smagen af Vestsjælland. Bagefter serveres en femretters menu med vinmenu, kaffe og petit fours.

Læs mere og book bord på: www.restaurant-naes.dk/solovernaes  Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0