AnnonceLuk annonce
Vinder guld ved DM i dart

07-03-2017

Daniel Jensen, Snertinge har vundet hele tre medaljer ved DM i dart. Privatfoto

Af Jens Nieslen

Blot 21 år og betegnet som dansk darts pt. største talent. Daniel Jensen, Snertinge, overraskede positivt ved wekendens danske mesterskaber i Esbjerg, hvor det blev til maksimal medaljehøst med 3 ud af 3 mulige. 

Daniel Jensen er af mange anset som dansk darts absolut største talent. Det fik den unge dartspiller, der til daglig repræsenterer Holbæk Dartklub, men er bosat i Snertinge, i den grad vist smagsprøver på ved weekendens danske mesterskaber, da han imponerede i singlerækken med en imponerende 3. plads, hvor det blandt andet blev til sejre over 2 etablerede landsholdsprofiler undervejs. Foruden bronzemedaljen i singlerækken blev det også til bronze i mix-double, alt i mens det i doublerækken blev til en fornem guldmedalje, sammen med makkeren og klubkammeraten Nicolai Olsen, Stenlille. 

Daniel Jensen har tidligere repræsenteret det danske juniorlandshold, hvor han bl.a. var en del af det mest vindende danske ungdomslandshold i over 15 år. 

Næste gang Daniel Jensen skal i ilden ved et stort mesterskab er ved Denmark Open/Masters d. 29-30 april i Dokken, Esbjerg.

Denmark Open/Masters er det største dartstævne i Skandinavien, hvor verdensranglistens nummer 1, Glen Durrant, allerede har meldt sin ankomst.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0