AnnonceLuk annonce
Vind to billetter til Kalundborg Rock’er

11-07-2018

Vind to billetter til Kalundborg Rock'er.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er det ved at være tid til Kalundborg Rock’er, og i den forbindelse kan du vinde to billetter til festivalen her på TV-Kalundborg.dk

Har du lyst til at komme på festival i Kalundborg til august på Gisseløre den 10. og 11. august? Kalundborg Rock’er og TV-Kalundborg er nemlig i gavehumør, og du kan nu vinde to billetter (fredag og lørdag) til Kalundborg Rock'er. 

Konkurrencebetingelser: 

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet, skrive navnet på den (eller de) person(er) du gerne vil opleve Kalundborg Rock’er med. Du må meget gerne like opslaget samt TV-Kalundborgs og Kalundborg Rock’ers Facebookside. Du er ligeledes meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

  • Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes onsdag den 25.juli.
  • Vinderen offentliggøres på TV-Kalundborg samt på dennes Facebookside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører vi ikke fra vinderen inden kl. 12 næste dag, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke lavet af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.

Om Kalundborg Rock’er

Festivalen har efterhånden nogle år på bagen. Det hele foregår på Gisseløre, der ligger lige ud til vandet i Kalundborg. Festivalen har haft besøg af rigtig mange store navne gennem tiden, og i år bliver ikke anderledes. Bl.a. kommer Hugo Helmig, Rasmus Seebach, ItaloBrothers, Michael Falch, Aura, Scarlet Pleasure, Dizzy Mizz Lizzy, Skinz, Dressed for Roxette.

Udover de store navne, der optræder på årets festival, vil også upcoming bands spille på den lille scene, ligesom Kalundborg Rock’er får besøg af Guitar Rebels, der spiller Volbeat kopi musik. Der vil altså, som vanligt, være noget for enhver smag.

Vinderen får direkte besked, og det slås op på TV-Kalundborg og Facebook. Billetter til Kalundborg Rock'er kan i øvrigt købes i Punkt 1 i Kalundborg, Asnæs, Ringsted, Skælskør, Gørlev, Slagelse, Jyderup og Holbæk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0