AnnonceLuk annonce
Vind to billetter til Dansktop Forårsfest

28-01-2019

Af Jens Nielsen

Den 9. marts er der fest og farver i Tømmeruphallen. Der inviterer Tømmeruphallens Cafeteria nemlig til Dansktop Forårsfest. Nu har du muligheden for at vinde to billetter til begivenheden.

Lørdag den 9. marts inviterer Tømmeruphallens Cafeteria til Dansktop Forårsfest, hvor Bjørn & Okay, Torben Lundager, Klaus & Servants samt Karin Strandholm spiller og underholder, og Tømmeruphallens Cafeteria serverer en stor buffet fra eget køkken. Har du lyst til at være med til festen, har du nu mulighed for at vinde to billetter til en samlet værdi af kr. 590,-

Konkurrencebetingelser: 

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet på TV-Kalundborg.dk Facebookside, skrive navnet på den (eller de) person(er) du gerne vil opleve Dansktop Forårsfesten med. Du må meget gerne like opslaget samt TV-Kalundborgs Facebookside. Du er ligeledes meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

  • Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes mandag d. 4. februar
  • Vinderen offentliggøres på TV-Kalundborg samt på dennes Facebookside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører vi ikke fra vinderen inden kl. 12 næste dag, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke arrangeret af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.

Der bliver plads til 500 mennesker, og billetten, er inklusive mad, velkomstdrink og musik. 

Billetsalget er godt i gang og er du ikke den helduge som vinder de to billetter, så kan der stadig købes billetter hos Punkt 1 i Kalundborg, hos DagliBrugsen Tømmerup, på www.billetto.dk og selvfølgelig i Tømmeruphallens cafeteria.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0