AnnonceLuk annonce
Vind to billetter til Big Fat Snake

01-09-2018

Big Fat Snake spiller i Tømmeruphallen til november, og i den forbindelse har du muligheden for at vinde to billetter til koncerten, sponseret af Tømmeruphallens Cafeteria.

Har du lyst til at komme til Big Fat Snake koncert i Tømmeruphallen d. 10. november, så kan du deltage i en konkurrence hvor du har mulighed for at vinde to billetter, Tømmeruphallens Cafeteria er nemlig i gavehumør, og har sat to billetter til Big Fat Snake koncerten på højkant.

Konkurrencebetingelser: 

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet på TV-Kalundborg.dk Facebookside, skrive navnet på den (eller de) person(er) du gerne vil opleve Big Fat Snake koncerten med. Du må meget gerne like opslaget samt TV-Kalundborgs Facebookside. Du er ligeledes meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

  • Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes d. 21. september.
  • Vinderen offentliggøres på TV-Kalundborg samt på dennes Facebookside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører vi ikke fra vinderen inden kl. 12 næste dag, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke lavet af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.

Om Big Fat Snake

”Folkets Rock ́n Roll band” Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands, drager i 2018 ud på deres sidste turne ́. De 5 medlemmer, Pete Repete, Asger Steenholdt, Anders Blichfeldt, Morten ”Jay” og Jens Fredslund, vil i fremtiden fokusere på andre projekter og ikke mindst bruge mere tid på familie og fritid.

Siden den første akkord blev slået an i 1990, har bandet solgt over 1 million udgaver af deres 21 albums, spillet over 1500 koncerter og været med i den absolutte top af dansk rock. Med hits som ”Run Run Run”, “Fight for Your Love”, “Peace Like in Heaven”, “Female Voice” og deres allerstørste hit “Bonsoir Madame”, har de spillet sig ind I danskernes hjerter og skrevet et stykke dansk rockhistorie.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0