AnnonceLuk annonce
Vind rock-billetter og få 20% rabat på alt i butikken

06-05-2019

Der er masser af nyheder fra fx Hugo Boss, her Mikkel Thisgaard med et par af de nye t-shirt i friske farver. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bech Menswear i Kalundborg har fødselsdag og har fyldt butikken med forår og sommer varer til rigtigt gode priser, samtidig kan alle kunder deltage i konkurrencen om billetter til Kalundborg Rock’er.

Selv om der stadig kan være nattefrost og vinden er kold, så er sommeren lige om hjørnet, derfor er hele butikken hos Bech Menswear i Kordilgade Kalundborg, fyldt med de nyeste forårs- og sommerkollektioner, som shorts t-shirt, poloshirt og kortærmede skjorter til både hverdag og fest.

Samtidig kan Bech Menswear fejre 8-års fødselsdag og det foregår torsdag, fredag og lørdag i denne uge, hvor der gives hele 20% rabat på alle varer i butikken.

Samtidig med at der er gode priser på alle varer, så deltager alle kunder som handler i Bech Menswear de tre dage, i en konkurrence, hvor fire kunder har mulighed for at vinde en billet til Kalundborg Rock’er 2019.

Kaffe og kagemand

For at markere fødselsdagen åbnes der kl. 9, lørdag d. 11. maj, hvor der bliver serveret kaffe og kagemand til de morgenfriske.

Så kom forbi Bech Menswear i Kordilgade, personalet er mere end sommerklar.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0