AnnonceLuk annonce
Vind fire vinterdæk

11-10-2020

Claus Lanther fra Lanthers Autoværksted er klar med en konkurrence hvor præmien er fire vinterdæk. Foto:Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lanthers Autoværksted i Kalundborg har netop nu fokus på vinterdæk og nu har en heldig bilejer mulighed for at vinde fire vinterdæk.

De rigtige dæk er en væsentlig faktor for din sikkerhed, når du kører bil. Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber.

I den kommende sæson er vejrforholdene ofte omskiftelige lige fra regn til frost, hvilket påvirker dækkenes vejgreb. En god tommelfingerregel er, at du skal skifte fra sommer- til vinterdæk, når temperaturen er under 7 grader - så har du det bedste udgangspunkt for at køre vinteren sikkert i møde.

Lige nu er Lanthers Autoværksted i Elmegade godt i gang med at skifte til vinterdæk på en lang række af kundernes biler, og er selvfølgelig klar til at give et godt tilbud på fire helt nye vinterdæk.

Samtidig har Claus Lanther, indehaver af Lanthers Autoværksted, sat fire vinterdæk på højkant i en konkurrence på firmaets facebookside.

Her skal blot svares på spørgsmålet om hvor firmaet har adresse, så er man med i konkurrencen om fire vinterdæk til en samlet værdi af kr. 3999,- incl. moms og montering.

Vinderen bliver trukket mandag d. 2. november.

Deltag i konkurrencen - klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0