AnnonceLuk annonce
Vind et par smarte Skechers løbesko

14-04-2019

Michael Jørgensen, indehaver af Skoringen Kalundborg, har sat et par Skechers løbesko på højkant i en konkurrence. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Skoringen i Kalundborg er blevet forhandler at Skechers løbesko. Du har mulighed for at vinde et par af de smarte Skechers løbesko.

Det amerikanske brand Skechers fører sko til børn, kvinder og mænd og har både sko i sporty stil, sko til hverdagen og festsko, men også løbesko er i det store program.

Skoringen i Kordilgade i Kalundborg har i flere år solgt sko af mærket Skechers, men er nu også blevet godkendt til at sælge de særlige Skechers løbesko.

Skoringen kan tilbyde kunderne tre varianter, en løbesko til motionisten som løber op til 10 kilometer, en model til løberen som klarer mellem 10 og 20 km, og endelig en model til maratonløberen. Og der er selvfølgelig modeller både til damer og herrer.

Skoringen Kalundborg tilbyder alle som kommer forbi forretningen inden påske og prøver et par af de smarte Skechers løbesko, at deltage i en konkurrence om et par Skechers løbesko, så det er ganske enkelt, kik forbi Skoringen i Kordilgade, så er du måske den heldige vinder af de smarte løbesko.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0