AnnonceLuk annonce
Vind en helt ny bil til nytårskur

03-01-2017

Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen A/S, med den nye faceliftede Ford Kuge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

De fleste af landets bilforhandlere afholder nytårskur den kommende weekend, hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade og på Slagelsevej kan hele fire forskellige bilmærker opleves, samtidig med at der er mulighed for at vinde en helt ny Ford KA+.

Den kommende weekend, 7. og 8. januar, mellem 11 og 16, byder personalet i bilhuset hos Hans Frederiksen A/S kunderne velkommen til nytårskur hvor der ud over en lang række af nye biler, bydes på kransekage og et lille glas.

I det store bilhus i Elmegade præsenteres Ford, Renault og Dacia, mens der i afdelingen på Slagelsevej 4 præsenteres de nyeste Hyundai modeller.

Kunderne som besøger Hans Frederiksen A/S har muligheden for at deltage i en konkurrence hvor præmien er ikke mindre end en helt ny Ford KA+

”Konkurrencen foregår på sms, så det er vigtigt at kunderne har sin biltelefon med, og man skal fysisk møde op i forretningen for at deltage”, forklarer Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen A/S.

Til nytårskuren vil kunderne også kunne opleve den helt nye Ford Kuga, som der er premiere på. Kugaen har fået et omfattende facelift i kraft af et nyt og markant design, ligesom der er et bredere udvalg af motorer at vælge I mellem.

Specialversion af Renault

Til nytårskuren præsenteres den specielle version af Renault Captur med modelbetegnelsen Arctic. Det er en specialversion bygget på højeste udstyrsniveau Dynamique. Men som noget helt særligt er denne version i vinterhvid metallak med sort tag. Bilen står fast på sprøde 17 tommer alufælge, og bagved er der tonede ruder.

I afdelingen for Dacia kan kunderne opleve Sandero og Logan, som også her fået et facelift.

Endnu skarpere Hyundai i10

Hyundais mikrobil i 10, som er en af markedets mest rummelige og en af de mest solgte i sin klasse, kan opleves i en faceliftet version i firmaets Hyundai afdeling på Slagelsevej 4 i Kalundborg. Her tager salgsansvarlig Brian D. Holse i mod kunderne og viser gerne de mange Hyundai modeller frem.

Hyundai i10 har bl.a. fået en ny frontkofanger, redesignet tågelygter foran og kørelyset flyttet, smallere sidebeskyttelseslister, en redesignet baglygte og en ny kofanger. Også indvendig har den lille i10 fået et løft.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0