AnnonceLuk annonce
Vind en bil gratis i tre måneder

21-11-2017

Brian Olsen og Rasmus Christiansen fra Glad, er klar hos Punkt1 torsdag kl. 23.59. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Peugeot og Citroen forhandler Glad på Slagelsevej er også en del af det store Black Friday arrangement hos Punkt1 på Stejlhøj, som starter allerede torsdag aften kl. 23.59, og hvor der er mulighed for at vinde en helt ny bil i tre måneder.

Når Punkt1 i Kalundborg slår dørene op til Black Friday, torsdag kl. 23.59, så er medarbejdere fra Peugeot og Citroen forhandler Glad også en del af arrangementet. To biler, en Peugeot 208 og en Citroen C3 er kørt helt i Punkt1 forretningen, så ud over at kikke på et køleskab og en foodprocessor, så kan man også opleve  nye biler.

De to biler kan, for de hurtige, købes. Der er kun fem af hver model til en helt speciel pris hvor der er en Black Friday pakke med til hver bil, værdi kr. 16.500,- bl.a. vinterhjul, undervognbehandling og sikkerhedspakke.

Uden for Punkt1 vil Glad udstille 10 til 15 nye biler i et lækkert LED lys.

”Vi er klar til at handle bil hos Punkt1 når Black Friday starter torsdag kl. 23.59, og vi har pandelamperne på så vi kan kikke på kundernes biler som skal tages i bytte”, fortæller Jacob Glad, indehaver af Glad på Slagelsevej.

Fra midnat er der også mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor to heldige kan vinde en bil i tre måneder, det eneste man selv skal betale er brændstof.

Konkurrencen løber fra midnat til klokken otte om morgenen, hvor vinderne findes. Der findes en vinder hos Punkt1 samt hos Herreshoppen, som også er en del af Black Friday-konceptet, hvor man åbner butikken klokken 23.59 torsdag.

Man skal blot møde op i butikkerne og udfylde en kupon, så deltager man i konkurrencen om en af de to biler.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0