AnnonceLuk annonce
Vind en Ford Kuga i et halvt år hos Meny

18-09-2020

Mathias Lykke, forretningschef, Hans Frederiksen A/S og Menykøbmand Peter Egebæk ved den store røde postkasse, hvor kunderne kan lægge deres bon og deltage i konkurrencen om at vinde en Ford Kuga i et halvt år. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny kæden fejrer i flere uger 5-års jubilæum. I Kalundborg er der bl.a. mulighed for at vinde en helt ny bil i et halvt år.

Det er fem år siden at Meny kæden blev stiftet, men det er også fem år siden at Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen overtog supermarkedet på Nørre Alle i Kalundborg.

Det skal selvfølgelig fejres helt frem til og med uge 45, med masser af gode tilbud, konkurrencer og underholdning for kunderne.

En af de konkurrencer som netop er sat i gang hos Meny Kalundborg, er en bon-konkurrence, hvor en heldig kunde kan vinde en helt ny Ford Kuga i et halvt år. Konkurrencen er lavet i samarbejde med Ford forhandler Hans Frederiksen A/S i Elmegade.

Det er meget nemt at deltage, skiv navn og telefonnummer på din bon når du har handlet i Meny, og læg bonnen i den store røde postkasse, så er du med i konkurrencen, som løber frem til d. 1. oktober.

Den heldige vinder kan i et halvt år køre rundt i en helt ny veludstyret Ford Kuga ST-Line Hybrid med bl.a. X-Pakke, Førerassistancepakke, Head-Up display, Intelligente forlygter med fuld LED, Elektrisk håndfri bagklap, Dellæder og Panorama glastag som kan åbnes.

Omsætning firdoblet

På de fem år der er gået, har Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen firdoblet omsætningen i Meny Kalundborg, og forretningen ligger nu i top fem omsætningsmæssigt blandt landets 120 Meny-butikker.

”Vi kan ikke noget uden vores kunder, så derfor vil vi gerne hylde vores kunder for den store opbakning de har givet os,” siger Peter Egebæk.

På lørdag vil der bl.a. være musik til glæde for kunderne, forsanger i MoveOut, Kenneth Vester kommer forbi og underholder, og lørdag d. 3. oktober er det den lokale swingjazz-duo Troels G. Jørgensen piano og Hans J. Madsen kontrabas, som underholder kunderne.

Grønt med 50% rabat

Bager, slagter, vinafdeling og slagter/delikatesse hos Meny Kalundborg vil på skift sætte ekstra fokus på deres afdeling i en hel uge mens jubilæumstilbuddene kører. I næste uge er der ekstra fokus på frugt og grønt, og lørdag d. 26. september kommer en lastbil fra Storøhage i Fårevejle fyldt med kartofler, porrer, løg og gulerødder, som sælges til halv pris.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0