AnnonceLuk annonce
Vind billetter til spændende gourmetaften

26-03-2019

Michael Rasmussen, Meny Kalundborg, er klar med to billetter til en spændende gourmetaften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg afholder et brag af en gourmetaften onsdag d. 10. april fra kl. 19 - 22.30. En læser har mulighed for at vinde to billetter til den spændende aften.

Meny Kalundborg inviterer endnu engang deres kunder indenfor til en aften med ren forkælelse og råhygge med forår og sommer som tema, en aften hvor smagsløg og sanser vil blive pirret, faktisk den største gourmetaften Meny Kalundborg nogensinde har afholdt, med flere hundrede smagsprøver.

Til gourmetaftenen i Meny vil engagerede fagfolk, sammen med en lang række dedikerede leverandører, byde på både noget og spise og smagsprøver på øl, vand, vin og spiritus – kort sagt en rigtig hyggeaften.

En af TV-Kalundborgs læsere har nu mulighed for at vinde to billetter til den spændende gourmetaften.

Hver billet har en værdi af kr. 150,-

Konkurrencebetingelser: 

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet på TV-Kalundborg.dk Facebookside, skrive navnet på den du gerne vil opleve gourmetaftenen hos Meny med. Du må meget gerne like opslaget samt TV-Kalundborgs Facebookside. Du er ligeledes meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

  • Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes søndag d. 7. april, vinderen offentliggøres d. 8. april, og vinderen får direkte besked.
  • Vinderen offentliggøres på TV-Kalundborg samt på dennes Facebookside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører vi ikke fra vinderen inden kl. 12 næste dag, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke arrangeret af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0