AnnonceLuk annonce
Vind 100.000 kr. i mormormad konkurrence

18-08-2016

Masser af retrovarer, bl.a. Pokaløl. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

I år har Coop 150-års jubilæum, og det skal fejres. Kvickly Kalundborg er sammen med de øvrige forretninger under Kalundborg Brugsforening en del af Coop og deltager i festlighederne, til glæde for i sær kunderne.

En kreds af Thisted-borgere stiftede 6. maj 1866 Danmarks første levedygtige brugsforening. Brugsforeningen blev til flere, som gik sammen i FDB, der siden blev til Coop, der i dag tæller mere end 1.200 butikker og er Danmarks førende udbyder af dagligvarer. En af butikkerne er Kvickly i Elmegade, Kalundborg, og her bliver der jubilæumsfest fra uge 33 til uge 47

Stor mormormad konkurrence

En af de mange jubilæumsaktiviteter er en mormormad konkurrence, hvor der hver måned er præmier for 100.000 kroner hver måned. Hver måned kan der stemmes på lige netop din mormor ynglingsret, kunderne kan indsende deres egne mormorret eller mormor historie.

”I forbindelse med vores gourmetaften i efteråret vil kunderne bl.a. kunne smage flere af mormor retterne”, fortæller Kirsti Thygesen, varehuschef, Kvickly Kalundborg, og hvem husker ikke retter som forloren hare, gule ærter og rødgrød med fløde.

Retrovarer

I forbindelse med jubilæet kommer flere af de gamle klassikere på hylden igen, bla. Pokaløl, Davregryn, Cirkelkaffe, Citronmåne, Snøfler og Klar Cola, faktisk er Pokaløllen allerede klar til salg i Kvickly.

Kvickly Kalundborg sælger også fire forskellige vine fra Sydafrika, to hvide og to røde, i forbindelse med jubilæet, til en speciel god 150-års pris.

I anledningen af 150-års jubilæet udgives også tre bøger: »Vi mødes i Brugsen«, »Brugsen – en anderledes forretning« og »Moderne Mormormad«.

Så de næste mange uger bliver der masser af jubilæums aktiviteter i Kvickly Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0