AnnonceLuk annonce
Billedserie: Vilde vikinger ved Tissø

01-10-2016

Der var rigtigt mange som havde fundet vej til Vikingemarkedet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Traditionen tro er der stor opbakning til Tissø Vikingemarked, der afvikles hele denne weekend, faktisk det største nogensinde.

Bilerne fyldte godt op parkeringspladsen, lørdag sidst på formiddagen, og ved billetkontrollen var der kø for at komme ind til dette års Tissø Vikingemarked, det største nogensinde.

Vikingemarkedet på Fugledegård ved Tissø er en af årets helt store tilbagevendende begivenheder på Sjælland. Vikinger fra nær og fjern fyldte godt op på pladsen med deres boder og telte, og et marked præget af ægte vikingestemning.

En af dagens første aktiviteter var vikinge-blot: Ofring til de nordiske guder, her blev publikum en del af ceremonien og fik på den måde et indblik i en anden verden.

Vilde vikinger

De krigeriske vikinger fra Frederikssund viste deres sværdkunst, der blev udkæmpet en drabelig dyst på græsset, hvor der blev kæmpet med både sværd og økse, et flot opvisning som trak rigtigt mange interesserede til.

Derudover var der mulighed for at børnene kunne få krigertræning, der kunne skydes med bue og pil, brændes runer, flette et armbånd og ride på vikingeheste.

I Tissø lå vikingeskibet ’Frigg’ for anker og på den måde skabte den helt rigtige vikingestemning.

Tissø Vikingemarkedet fortsætter hele søndagen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0