AnnonceLuk annonce
Dramatisk biljagt gennem Kalundborg

25-04-2020

Biljagten endte i krydset Nørre Alle-Nyvangsvej. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

Lørdag først på aften blev en mand anholdt efter en hæsblæsende biljagt gennem Kalundborgs gader.

En mand i en guldfarvet Mercedes personbil havde tilsyneladende ikke lyst til at tale med politiet, da han blev bedt om at standse. Det blev starten på en langvarig biljagt, som bl.a. gik gennem Ubby ved 18.30 tiden, hvor Mercedes og patruljevogn kørte med meget høj fart på tværs af parkeringspladsen ved brugsen og Fakta i Ubby, herefter fortsatte biljagten mod Jerslev, ad Industrivej og så mod Kalundborg.

I Kalundborg gik biljagten via Slagelsevej med en hastighed af godt 100 km/t, fortæller et vidne (navnet er red. bekendt).

Biljagten fortsatte op ad Klosterparkvej , og derefter for fuld drøn i vestlig retning af Bredekildevej ud over Brandbjerg. Herefter kørte de op ad Hestehavebakken og igen imod øst ad den nye Herredsåsen vej, og så ned ad Klosterparkvej.

Biljagten endte i krydset Nørre Alle-Nyvangsvej ved Nyvangskirken, hvor flere patruljevogne var kommet til og fik standset bilen og anholdt manden.

Der er skader på såvel patruljevogn som personbil, så meget tyder på at bilen har været påkørt for at bringe den til standsning.

Hvorfor manden i den guldfarvede Mercedes ikke ville stoppe er der endnu ingen melding om, men TV-Kalundborg.dk følger op på sagen.

Video: Jokum Tord LarsenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0