AnnonceLuk annonce
Vil lave en ’kom i gang igen’ fest

09-04-2020

Måske en Kalundborg Rock'er i light version først i september. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er meldte onsdag ud, at der arbejdes på en ny dato først i september, men det bliver ikke det store set-up som folk kender, men mere en ’kom i gang igen’ fest for at styrke sammenholdet i byen.

De mange frivillige der står bag Kalundborg Rock’er havde håbet, at det, trods corona-restrektioner, ville være muligt at gennemføre dette års Kalundborg Rock’er, men det blev der sat en stopper for mandag på statsministerens pressemøde, ingen større arrangementer til og med udgangen af august, lød Mette Frederiksens besked.

Styregruppen var samlet tirsdag aften for at vende mulighederne for en ny dato eller måske helt aflyse og vente til 2021.

”Det giver jo en masse udfordringer og en masse spørgsmål som er fuldstændig uvante i sådan en situation som den her, men stemningen i styregruppen er god, og alle er indstillet på, at vi skal have det her til at lykkedes på den ene eller anden måde, og vi håber da på, at kan det ikke blive til noget i år, så skal vi fortsætte i 2021,” siger Johnny Elmelund, pressetalsmand for Kalundborg Rock’er.

Foreløbigt er datoen d. 4. og 5. september sat ind i kalenderen for et nyt arrangement, men der er ingen tvivl om, at det ikke bliver en Kalundborg Rock’er som gæsterne normalt kender til.

”Realistisk set, så er det nok mere en ’kom i gang igen’ fest, end det er en egentlig festival, men lave noget for os alle sammen for at styrke sammenholdet i byen, og bliver det til noget, så bliver det en noget mindre udgave af den traditionelle Kalundborg Rock’er, og om det bliver over to dage, er der ikke tages stilling til endnu, indtil videre er det kun løse tanker,” fortæller Johnny Elmelund, og fortsætter,

”Vores ønske er da, at kunne lave en fest når det hele åbner igen efter en sommer hvor alt har stået stille, men vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger og regler.”

På Facebook er der mange som mener at man skal vente til 2021 med at afholde Kalundborg Rock’er, men mener myndighederne at det er forsvarligt, så vil der blive arrangeret en Kalundborg Rock’er i en light udgave.

”Hvis myndighederne mener det er forsvarligt, så åbner de op, hvis de ikke mener det er forsvarligt, ja så bliver der selvfølgelig ingen fest, men vi håber på at der snart kommer nogle retningslinjer fra myndighederne,” siger Johnny Elmelund.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0