AnnonceLuk annonce
Vil finde Danmarks bedste Masterchef i Kalundborg

07-02-2019

Peter Egebæk fra Meny Kalundborg håber at vinderen findes i Kalundborgområdet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den nye sæson af det populære madprogram, Masterchef, er netop gået i luften, og den nye sæson er med Meny som samarbejdspartner og leverandør. Samtidig lancerer Meny i samarbejde med Masterchef, danmarkshistoriens største opskriftkonkurrence, hvor vinderen kan se frem til et gourmet- og spaophold til en værdi af 25.000 kr.

Købmand Peter Egebæk, Meny Kalundborg, glæder sig over samarbejdet med Masterchef, og ser frem til at sætte jagten ind på Danmarks bedste opskrift, som han mener bør findes i Kalundborg.

“Jeg synes det er det perfekte match da både Meny og Masterchef handler om gode madoplevelser og gode råvarer, og så håber jeg selvfølgelig at vinderen er fra Kalundborgområdet, siger Peter Egebæk, og fortsætter,

”Den landsdækkende opskriftsjagt sætter fokus på og honorerer, den i mine øjne, vigtigste og mest ægte køkkenkunst, nemlig den, der foregår hver dag i de danske hjem. Jeg er sikker på, der findes mange dygtige amatørkokke derude, og jeg glæder mig til at se, hvilke spændende egnsretter, traditionelle retter og udsøgte specialiteter vi får ind fra vores glade kunder i Meny Kalundborg."

Han opfordrer derfor alle madglade til at lægge vejen forbi Meny Kalundborg, hvor man har indrette et spisekammer med inspiration til gode madoplevelser, ligesom det i er muligt at få udleveret konkurrencematerialet, så man nemt kan deltage i konkurrencen om den store præmie.  

For at gøre det levende for kunderne så udgiver man de opskrifter som har været med i programmet, og som kan hentes i alle Meny butikker, en ny hver uge, så kunderne kan samle deres eget Masterchef opskrifthæfte.

Kort om konkurrencen:

Med udgangspunkt i de indleverede opskrifter findes en lokal vinder i hver butik landet over, hvorefter dette tal reduceres til seks semifinalister, for til sidst at ende med tre finalister. Finalen afholdes i det originale Masterchefstudie.

Den samlede vinder kan se frem til et gourmet- og spaophold for to personer, til en samlet værdi af 25.000 kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0