AnnonceLuk annonce
Vil du være spejder for en dag

28-03-2019

Det at lave mad under lidt primitive forhold er lig med spejderlivet. Foto: Hvidebækspejderne

Af Jens Nielsen

Borgmester Martin Damm har sagt ja til at være 'spejder for en dag', når Hvidebækspejderne inviterer til åbent hus, hvor alle i øvrigt er velkommen.

Tirsdag den 2. april mellem 16.30 og 19.30 holder Hvidebækspejderne “spejder for en dag arrangement”, hvor det er muligt at komme og prøve mange forskellige spejderaktiviteter, og høre og se hvad det vil sige at være i DDS hos Hvidebækspejderne.

“Formålet med dagen er selvfølgelig at skaffe flere spejdere, for vi synes det er fedt at være spejder, og det at være spejder vil vi gerne dele med flere, men også at vise vores lokalområde hvad det er vi går og laver” udtaler Michaela Petersen, som er gruppens yngste leder og en aktiv drivkraft bag arrangementet og i gruppen generelt.

Hvidebækspejderne har til arrangementet inviteret forskellige politikkere, som menes at kunne have interesse i at se hvad, hvor og hvordan, Hvidebækspejderne gør, er og har at tilbyde børn og unge i Ubby Jerslev området.

“Vi har fået tilsagn om besøg fra borgmesteren og andre fra byrådet, og vi glæder os meget til at vise vores gæster hvad vi kan hos Hvidebækspejderne og byde på lidt spejdermad” fortsætter Michaela Petersen.

Hvidebækspejderne tilbyder i det daglige spejderaktiviteter for børn og unge fra 3-23 år, i grenene familiespejd, mini, junior, trop og senior. Og det er nogle af de daglige aktiviteter der vil være mulige at se og prøve tirsdag den 2. april.

“Vi har valgt at lave arrangementet som et almindeligt møde for vores egne spejdere, og for vores gæster på en måde så de bare kan hoppe af og på aktiviteterne som de nu lige føler for, og vi håber på den måde at både vores gæster og spejdere får en masse hygge, sjov og læring ud af arrangementet” siger Michaela Petersen

Denne dag vil der hos Hvidebækspejderne kunne prøves mange klassiske aktiviteter som, snitte, binde knob, bygge med rafter, sjove koder, spejder lege, lave insektsuger, lave en lygte ud af en dåse, og selvfølgelig af lave mad over bål.

“Vi kan ikke vise alt det vi kan og er på en enkelt dag, derfor har vi denne dag valgt at satse på den klassiske side af det at være spejder, men vi er så meget mere. Personligt for mig er det de fede ture der det vigtigste for mig, men en fed tur kræves færdigheder og det er dem vi gerne vil vise denne dag. Til sommer skal vi til Stevninghus spejdercenter i 5 - 10 dage hele gruppen, hvilket er en tur jeg glæder mig meget til, for her kan jeg som leder se spejderne rykke sig meget, og se at de ting vi har arbejdet med bære frugt” siger Jakob Bagger-Hansen, som er den sidst tilkommende leder i gruppen.

Hvidebækspejderne holder til på Spejdergården, Industrivej 21, UbbyKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0