AnnonceLuk annonce
Vil du være med i en læseklub?

06-02-2020

Særarrangement for læseklubber - og for dig, der gerne vil være med i én. Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker afholder et særarrangement for læseklubber - og for dig, der gerne vil være med i én søndag den 1. marts på Kalundborg Bibliotek.

Alle kan være med i en læseklub – nogen har læst hele deres liv, andre har først fået tid og appetit på bøger midt i livet. Nogle har læst mange bøger, andre læst få. Men fra bibliotekets side er det ambitionen, at læseklubberne er et fællesskab, hvor man, qua det menneske man er og det liv, man har levet, kan erfare noget om verden og mennesker ved at samtale med sin læseklub om litteratur.

Kalundborg Bibliotek er derfor på banen med et særarrangement til kommunens mange læseklubber og til alle dem, som står på venteliste til at komme med i én. Og hvis man ikke er nogen af delene, men i læsende stund tænker, at en læseklub også kunne være noget, er man meget velkommen.

”Kalundborg Bibliotek har reserveret en eftermiddag, hvor man på flere måder vil dyrke læsning og litteratur. Vi forsøger at tænde op i pejsen og har gjort os umage med at sammensætte et program af tankevækkende oplæg, gode boganbefalinger ved nuværende læseklubber, fælleslæsning, oplæsning og mundtlig fortælling. Endelig vil vi sammensætte nye læsegrupper af jer, der ikke er med i en,” fortæller Anette Barbara Skov, der er kulturformidler ved Kalundborg Biblioteker, og slutter: ”Undervejs nyder vi kulsort KAFKAffe, vi åbner vores Bland-Selv-Chokolade-Bar og vi serverer lune krydderboller med koldt smør.”

Arrangementet foregår søndag den 1. marts kl. 13 -16 på Kalundborg Bibliotek. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig senest onsdag den 26. februar.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0