AnnonceLuk annonce
Vil du med til Paris – på cykel

07-08-2020

De fleste af rytterne fra Kalundborg Kommune som har været med på Team Rynkeby i 2020. Arkivfoto: Gitte Korsgaard

Af Jens Nielsen

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Team Rynkeby Vestsjælland kunne godt bruge lidt flere ryttere fra Kalundborgområdet til 2021 turen. Der er ansøgningsfrist d. 23. august.

Nye venskaber, glæde, motion, velgørenhed og nye oplevelser. Vil du gerne fylde et helt år med de fem overstående ting, så er det nu du skal sende din ansøgning til Team Rynkeby Vestsjælland. Sådan skriver holdet på deres facebookside, derfor er det måske noget for dig.

Team Rynkeby Vestsjælland består af cykelryttere fra Kalundborg, Slagelse, Sorø og Skælskør, og lige nu kunne holdet godt bruge lidt flere ryttere fra Kalundborgområdet, oplyser holdets kaptajn, Niels Urban Hansen.

Både kvinder og mænd kan søge om at komme med på holdet.

”Vores ældste er 73 og den yngste er 24, man skal have viljen og lysten til at deltage i noget velgørenhedsarbejde og så ofre tiden på det, og få nye venskaber. Vi skal nok klæde folk på til at cykle, bare de har viljen,” siger Niels Urban Hansen.

Turen til Paris er på 1365 km. og der er afgang d. 10. juli 2021

I år er der plads til 60 ryttere mod sædvanligvis 50, og det skyldes, at i 2020 blev der ingen tur til Paris grundet coronapandemien, derfor er 2020 rytterne automatisk med på holdet i 2021 hvis de har lyst. ”Flere har takket ja til at være med til næste år, mens nogle har andre planer, derfor er der plads til nye ryttere,” siger kaptajnen, der for 6. gang skal cykle til Paris for Team Rynkeby Vestsjælland.

”Der er bare noget helt specielt ved at cykle til Paris, og i 2021 kommer vi til Paris dagen før hele Tour de France-feltet kører ind i Paris, det bliver stort, det glæder jeg mig til,” siger Niels Urban Hansen.

Læs mere på holdets facebookside, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0