AnnonceLuk annonce
Vil du gøre en livreddende forskel?

29-01-2019

Af Jens Nielsen

Vil du gøre en livreddende forskel og være med til at redde liv, så mød op til informationsmøde mandag d. 4. februar hvor Kalundborg Broderlaug, i samarbejde med Dansk Folkehjælp, informerer om det at blive førstehjælper.

En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv. Når du kan førstehjælp, er du en af dem, der er med til at gøre en forskel for et andet menneske, når ulykken er sket.

Mange ulykker ender med dødelig udgang eller med alvorlige varige mén, fordi den tilskadekomne ikke modtager den korrekte livreddende førstehjælp i de livsvigtige minutter, der går inden den professionelle hjælp når frem.

Du kan være med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig som førstehjælper, og hvad det vil sige at være førstehjælper kan man blive meget klogere på mandag d. 4. februar, kl. 19.30, når Kalundborg Broderlaug, i samarbejde med Dansk Folkehjælp, inviterer til informationsaften i Kalundborg Aktivitetscenter, Esbern Snaresvej 55, Kalundborg, Dronningestuen.

Her vil Anne-Margrethe S. Larsen fra Dansk Folkehjælp holde et indlæg om hjertestarter og hjertemassage og fortælle mere om det at blive førstehjælper.

Hvert et minut er afgørende

Førstehjælperne skal netop yde hurtig hjælp til folk, der får hjertestop i eget hjem eller i offentligt rum. Førstehjælperne er de første til at hjælpe, inden ambulancen når frem, og hvert et minut er afgørende, da chancen for overlevelse bliver reduceret med ti pct. for hvert minut, der går. Ambulancen når i snit frem, efter 8,18 minutter i Region Sjælland. 

Det er helt gratis at deltage i informationsaftenen og Kalundborg Broderlaug er vært ved en kop kaffe og kage.

Tilmed dig til Bjarne Jensen fra Kalundborg Broderlaug på tlf. 51 22 02 90, eller email: bjarne@amscan.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0