AnnonceLuk annonce
Vil bygge nyt supermarked midt i Kalundborg

31-03-2020

Aldi vil bygge nyt supermarked i Kalundborg.

Af Jens Nielsen

BoCon Project A/S har på vegne af Aldi Danmark ansøgt kommunen om mulighed for at gennemføre et projekt på ejendommen Sct. Jørgensbjerg 39-43, Kalundborg. BoCon ønsker at rive de eksisterende bygninger ned og bygge en ny dagligvarebutik.

På det kommende møde i Teknik- og Miljøudvalget skal der bl.a. tages stilling til en ansøgning fra BoCon Project A/S, som har ansøgt om at bygge et nyt supermarked på Sct. Jørgensbjerg, mere nøjagtigt på den grund hvor der tidligere var Fakta, T-Hansen, og hvor Fitness World holder til nu. 

BoCon ønsker at rive de eksisterende tomme bygninger ned og bygge et nyt Aldi Supermarked på 1200 kvadratmeter på grunden. På det areal hvor T-Hansen havde forretning, skal der indrettes parkeringspladser. Det eksisterende Aldi supermarked på Sct. Jørgensbjerg skal fraflyttes når det nye står færdigt.

For at ansøgningen kan godkendes skal lokalplanen godkendes, og det er bl.a. udvalget skal tage stilling til.

Chefen for Plan, Byg og Miljø indstiller til udvalget, at processen med at ændre lokalplanen sættes i gang for at tilpasse bestemmelserne om områdets anvendelse, bygningernes ydre fremtræden og udearealernes udformning, og at projektet tilpasses i samarbejde med ansøger.

Samlet set er det administrationens vurdering, at det kan lade sig gøre at tilpasse huset, parkeringspladsen og de øvrige udearealer på en god måde. Derfor anbefaler administrationen, at projektet tilpasses i samarbejde med ansøger.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0