AnnonceLuk annonce
Vidne tæsket

08-01-2017

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går var en 30-årige mand fra Høng området i grundlovsforhør, og han skal nu tilbringe resten af januar i fængsel for at have tæsket en 19-årige mand.

Den 30-årige er varetægtsfængslet frem til 31. januar. Han er sigtet for at have tæsket den 19-årig mand uden for Høng Centerpub på Centervej en lille time efter midnat fredag. Den 19-årige har tidligere vidnet mod den sigtede i en retssag, hvor han endte med at blive dømt, det oplyser René Søe Pedersen, der er vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

”Vi tager det meget alvorligt, når man udfører eller truer med vold mod et vidne, og det gør retssystemet også. Det vil vi ikke finde os i, siger han,” til TV ØST

Politi hører gerne fra vidner

Vagtchefen oplyser ligeledes, at der kan have været flere personer med til at banke den 19-årige, som blandt andet blev slået i ansigtet flere gange, og blev nikket en skalle, skriver TV ØST.

”Den fængslede og nogle kammerater passede den forurettede op på Centerpubben og tog ham med udenfor,” siger René Søe Pedersen til TV ØST.

Derfor hører politiet meget gerne fra vidner, der enten var til stede på Centerpubben på det givne tidspunkt, eller som har hørt noget, der kan have relevans for sagen. Hvis du har set eller hørt noget, kan du kontakte politiet på 114.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0