AnnonceLuk annonce
Videofilm fra servicebesøg giver større troværdighed

05-03-2021

Af Jens Nielsen

Opel forhandler Brian Madsen i Kalundborg har stor succes med at videofilme kundernes biler som kommer til service på værkstedet i Elmegade. Det giver tryghed og troværdighed, siger værkføreren.

De fleste bilejere kender den lange tjekliste når bilen har været til service, listen som viser, at hele bilen er gennemgået og kontrolleret. Som noget nyt går Opel forhandler Brian Madsen i Kalundborg skridtet videre og videofilmer kundernes biler nedenunder, så kunderne med egne øjne kan se bilens tilstand.

”Når mekanikeren har bilen inde til service, så optager han en lille video hvor han gennemgår bilen og viser hvad han har lavet, og om der er noget som trænger til en udskiftning, fx hvis bremserne er slidt ned, så kunden kan se at vi har været hele vejen rundt om bilen, og kunderne har taget rigtigt godt imod det nye tiltag, mange har jo aldrig set deres bil nedenunder,” fortæller værkfører Michael Larsen hos Opel-Brian Madsen i Kalundborg, og fortsætter,

”Når vi siger til en kunde at bremserne er slidt ned, aner kunden jo ikke hvordan det ser ud, så viser mekanikeren på filmen de slidte bremser op mod nye bremser, det giver rigtigt meget på troværdigheden, vi får virkelig gode tilbagemeldinger på det.”

Filmen sendes til kunden på e-mail sammen med et tilbud på de eventuelle reparationer som bør udføres.

Opel værkstedet i Elmegade servicerer hovedsageligt biler af mærket Opel, men tilbyder service af alle bilmærker lige som værkstedet er fordelsværksted for de fleste forsikringsselskaber.

Åbent Hus tre weekender i træk

Opel Brian Madsen inviterer kunderne til Åbent Hus de næste tre weekender d. 6.-7. / 13.-14- / 20.-21. marts, alle dage fra kl. 10 til 16.

Opel har i øjeblikket ekstra fokus på modellerne Corsa, den faceliftede Crossland og Grandland, hvor der er ekstra gode tilbud til kunderne. Opel kalder de tre Åbent Hus weekender for Bestseller dage.

Opel Brian Madsen overholder selvfølgelig alle restriktioner i forhold til corona og lukker max 10 personer ind i udstillingslokalet ad gangen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0