AnnonceLuk annonce
Video: vi står sammen skulder ved skulder

13-04-2018

Video og tekst: Jens Nielsen

Fredag eftermiddag mødtes medlemmer fra de forskellige faglige organisationer i Kalundborg for at vise, at man står sammen for at finde en fælles løsning på overenskomstforhandlingerne.

Efter velkomst ved fællestillidsmand for BULP Pernille Hass Pedersen, gik de omkring 100 fremmødte offentlige ansatte og en lille gruppe stilladsarbejdere gennem Kordilgade i et fælles optog.

”Vi vil gerne vise, at vi står sammen skulder ved skulder, for at finde en løsning for alle. Organisationerne i Kalundborg ønsker opbakning fra borgerne i Kalundborg Kommune. Det er ikke en demonstration, men en hyggelig aktion, der er en anledning til at snakke med folk på gaden om situationen, og evt. svare på spørgsmål fra borgerne,” fortæller Pernille Hass Pedersen.

”Vi ønsker ikke at strejke, men vi ønsker derimod at finde en løsning for alle. Vi ønsker tillid og et lønniveau på lige fod med andre. Man kan sige, at vi står op for den danske model - alle har lige muligheder for at lave aftaler,” siger Pernille Hass Pedersen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11579