AnnonceLuk annonce
Video og billeder: Gurli Gris et kæmpe hit

26-07-2019

Af Jens Nielsen

Musik i Havnsø havde fredag eftermiddag inviteret til kæmpe børnefest i vandkanten på Havnsø Havn, med først Gurli Gris og Gustav, efterfulgt af Albert Dyrlund.

Stort set alle børn som ser Ramasjang i fjernsynet kender Gurli Gris, fredag til middag gik Gurli Gris og Gustav på scenen i det kæmpe store telt på havnen i Havnsø, og ingen tvivl om at det tog kegler blandt børn og unge.

I en god halv time var der masser af sang og konkurrencer, og hvor præmierne var Gurli Gris bamser, og efter showet var der mulighed for at få en krammer og få taget et billede af de to populære figurer.

Efter ’grisefesten’ gik Albert Dyrlund på scenen. Albert Dyrlund er det store hit på YouTube, og alle unge kender ham og hans sange. De voksne forstår det ikke, men børnene elsker ham - eller elsker at hade ham.

Med børnearrangementet fredag middag og eftermiddag er den 11. udgave af Musik i Havnsø dermed skudt i gang, og ingen tvivl om at det igen bliver en kæmpe succes for foreningen Musik i Havnsø, som står bag arrangementet.

”Alt er udsolgt til lørdagens arrangement, og vi har ikke mulighed for at udvide, der er simpelt hen ikke mere jord at udvide på, modsat giver det en god effekt, at publikum skal være hurtigt ude for at sikre sig en billet, og det er bedre at kunne melde udsolgt, en at vi står med en halvfyldt telt,” fortæller Kristian Kallenbach, formand for Musik i Havnsø.

Fredag aften er der Stand-Up på plakaten, med Christian Fuhlendorff, Thomas Warberg og Mark Le Fêvre. Her er der allerede solgt 450 billetter, men der er stadig plads til flere.

Lørdag bydes der på Danser med Drenge, Birthe Kjær & Feel Good Band, Mike Andersen Elvis-show, Tennis Band, Move Out og Hotter Than July (lokalt upcoming band). Her er der solgt alle 1200 billetter.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

12002