AnnonceLuk annonce
Video: Zumba og Fitness online fra værkstedet

08-04-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Anna Mortensen, Zumba og Fitness instruktør i TGU sender online fra familiens værksted på Slagelsevej, så nu kan deltagerne svede sammen – hver for sig.

Tre gange om ugen mødes en stor gruppe af kvinder i TGU i Tømmeruphallen for at danse Zumba, men lige i øjeblikket er hallen lukket, helt på lige fod med alt andet som er lukket i landet grundet corona smitten.

Men Anna Mortensen har som instruktør fået mange henvendelser, om ikke der var mulighed for at starte Zumba op på en anden måde, så nu er familiens værksted på Slagelsevej blevet ryddet for at give plads til Zumba tre gange om ugen, sendt live.

”Jeg gør det for dem, de skal vide at vi stadig er her, og kan have lidt det sammenhold vi plejer at ha’ tre gange om ugen, vi sveder sammen – hver for sig,” siger Anna Mortensen.

Telefonen er gjort fat med tape på noget der engang var en del af mandens værktøjskasse, og så sendes der ellers online Zumba, men Anna Mortensen har også sat gang i funktionel træning, hvor hele kroppen trænes, og her er der ingen dyre og flotte hjælpemidler, en spand maling, to dunke med vand og en tung jernstang, gør det ud for træningsredskaber, så der er ingen undskyldning for ikke at være med.

”Alle kan deltage, man kan altid finde nogle ting i skabene, så der er ingen undskyldning for ikke at røre sig,” siger Anna Mortensen, mens der bliver taget en række armbøjninger.

Der sendes live fra den funktionelle træning to gange om ugen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0