AnnonceLuk annonce
Video: Vores vigtigste resurse - Vand

25-03-2017

Af Jens Nielsen

Kalundborg Forsyning inviterede til åbent hus, for at markere Vandets Dag, i det gamle vandtårn på Møllebakken, varmecentralen ved svømmehallen og på Dokhavnsvej i Kalundborg.

Både travesko og løbesko kunnen luftes, og rent vand nydes, da Kalundborg Forsyning lørdag inviterede til motionsløb og åbent hus for at markere Vandets Dag.

Gæsterne blev også i år inviteret indenfor i det gamle vandtårn på Møllebakken, hvorfra der er en unik udsigt ud over byen. 

Udenfor kunne publikum heppe på de mange løbere, der runder tårnet, hvor de fik tilbudt en forfriskning, inden de løb retur til Kalundborg Forsyning på Dokhavnsvej.

Løbet var arrangeret i samarbejdet med 5 Tårns Motion. I år var det forsyningens næstformand i bestyrelsen, Hanne Olesen, som skød motionsløbet i gang. 

Derudover inviterede Kalundborg Forsyning også indenfor på Dokhavnsvej, hvor forsyningen har adresse. Her fik gæsterne blandt andet muligheden for at se rensningsanlægget, og opleve det industrielle kort over de store virksomheder i Kalundborg. Der var flere rundvisninger for både børn og voksne.

Fakta om Vandets Dag

Vandets Dag er en FN-temadag, som sætter fokus på drikkevand. Den blev formelt foreslået på Agenda 21 ved FN’s konference for miljø og udvikling i Rio de Janeiro i 1992, og samme år vedtaget af FN’s generalforsamling. De fleste forsyninger i Danmark markerer dagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11107