AnnonceLuk annonce
Video: Voldsom husbrand-mand indlagt

30-11-2016

Video: Rene Lind, Lind Foto

Af Jens Nielsen

Et hus i Drøsselbjerg stod onsdag eftermiddag i flammer. En mand er kørt til skadestuen til tjek for røgforgiftning.

Det var formentlig brandvarmt olie i en gryde, der onsdag eftermiddag selvantændte og spredte sig som en regulær husbrand på Kirkemarksvej i Drøsselbjerg, det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV Øst.

Vestsjællands Brandvæsen, station Gørlev, blev tilkaldt til husbranden, onsdag eftermiddag, kl. 15.58, efterfølgende blev der kaldt assistance fra Kalundborg stationen.

En mand er kørt til skadestuen i Slagelse til tjek for brandskader, men han skulle ifølge politiet være uskadt omstændighederne taget i betragtning.

Der er meldinger om, at personen har forsøgt at slukke branden selv, men det er så ikke lykkedes på grund af røg og stærk varme.

Der er store skader på huset, bl.a. er hele tagkonstruktionen udbrændt.

Selvom der ingen tegn er på, at branden er påsat, så skal brandårsagen alligevel undersøges nærmere, så politiet kan være helt sikre på, hvordan ilden opstod.

Hvordan den varme olie kunne udvikle sig til en brand, hvor det meste af huset samt taget stod i flammer, kan politiet ikke oplyse på nuværende tidspunkt.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11056