AnnonceLuk annonce
Video: ´Vi er stolte over at du findes i vores kommune´

04-12-2020

Af Jens Nielsen

22-årige Katrine Koustrup Ludvig Olsen fik torsdag aften tildelt Kalundborg Kommunes Handicappris 2020 for hendes store arbejde i SBI LykkeLiga i Svebølle.

”Du er et menneske med hjertet på rette sted, og som har gjort nogle børns hverdag meget bedre, et menneske som gør en stor forskel, Handicaprådet er fantastisk stolte over, at du findes i vores kommune,” sagde formand for Handicaprådet Gunver Jensen, inden hun, sammen med borgmester Martin Damm, overrakte årets handicappris til Katrine Koustrup Ludvig Olsen, som har startet SBI Lykkeliga i Svebølle.

Handicaprådet skulle i år vælge mellem fire indstillinger, og valget faldt altså på Katrine Koustrup Ludvig Olsen. Med prisen følger 10.000 kroner og en litografi.

Med til prisoverrækelsen var også Søren Hansen, lokalformand for landsforeningen LEV, som fortalte historien om det litografi, som prismodtageren modtog.

”En af grundende til at Katrine indstilles til denne pris er at det er så fantastisk at et ungt menneske på blot 22 år har så stort et hjerte og vil være med til at gøre en forskel for andre,” skrev Old SBI i deres indstilling til prisen.

Katrine startede tidligere på året håndboldholdet SBI LykkeLiga, som er et hold for udviklingshæmmede og handicappede børn i alderen 5-15 år. Hun kom på ideen til at starte sådan et hold lokalt, da hun så LykkeLiga i tv.

Hun kontaktede Rikke Nielsen, den tidligere håndbold landsholdspiller for at få hjælp til den praktiske del, og fik hurtig respons - 100% opbakning til opstart fik hun også af bestyrelsen i Svebølle Bold- og Idrætsforening (SBI) og lige så hurtigt fik hun frivillige trænere og forældre med, så der er et godt team til hver træning.

Fakta:

Kalundborg Kommunes Handicappris kan gives til personer, organisationer, foreninger eller enkeltpersoner, der har gjort en forskel indenfor handicapområdet, som bor eller arbejder indenfor kommunen. Medarbejdere i Kalundborg Kommune og medlemmer af Handicaprådet kan ikke modtage handicapprisen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0