AnnonceLuk annonce
Video: Urd oversvømmede havnen og rev både løs

27-12-2016

Af Jens NIelsen

Stormen Urd ramte Danmark mandag eftermiddag. I Kalundborg blev det aften inden Urd nåede frem, men så var der også godt med vand med, således blev hele Vestre Havnevej oversvømmet fra først på aftenen.

Stormen Urd pressede mandag aften vandet ind i Kalundborg Fjord og det betød en forhøjet vandstand i Kalundborg Havn, det bevirkede at fiskeri havnen og Vestre Havnevej i Kalundborg blev oversvømmet.

Vandet blev ved med at stige i løbet af natten og toppede tidlig tirsdag morgen, klokken 05.30, med 125 cm. over daglig vande.

Kalundborg Kommune har sat skilte op der advarer om at der er vand på kørebanen, og flere steder langs Vestre Havnevej har beboerne lagt sandsække foran dørene for at beskytte sig mod vandmasserne.

Flere både i havnen har revet sig løs i løbet af natten, bl.a. er en motorbåd drevet helt over til Samsø færgelejet hvor motorbåden ligger og hugger ind i kajen.

Kalundborgområdet er tilsyneladende sluppet heldigt fra stormen Urd, selv om der på Røsnæs er målt vindhastigheder på over 30 m/sFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11164