Video: Tre biler i voldsomt færdselsuheld ved Viskinge

Af Jens Nielsen

Historien er opdateret kl. 20.25

To større børn og en voksen er fløjet til Rigshospitalet med en lægehelikopter efter et voldsomt færdselsuheld på Kalundborgvej ved Viskinge lørdag sidst på eftermiddagen.

Seks ambulancer, brandvæsen, en lægehelikopter og mange politifolk blev lørdag sidst på eftermiddagen klokken 17.20 kaldt til Kalundborgvej, Rute 23 ved Viskinge, hvor tre personbiler var involveret i et voldsomt færdselsuheld.

To biler er kørt frontalt sammen og har i den forbindelse ramt en tredje bil. Hvordan uheldet er sket, er der endnu ingen melding om, men der er fem tilskadekommen, heraf to større børn.

De to børn er sammen med deres far fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopteren.

Politiet meldte ud at der var tale om fem tilskadekommen i kritisk tilstand, men det er ikke den melding som gives på skadestedet. Alle tilskadekommen er ved bevidsthed.

Kalundborgvej er spærret i begge retninger. Der er tilkaldt en bilinspektør, så vejen er først åben ved 20-21 tiden, oplyser politiet på stedet.

Opdatering

I alt var der tilsammen ni personer i de tre biler. To større børn er fløjet med helikopter til Rigshospitalet. En person er kørt med politieskorte til Rigshospitalet og fire personer er kørt til sygehuset for tjek. De to sidste er frigivet på skadestedet efter at være blvet tilset.

Uheldet skyldes, at en person er faldet i søvn og derved kommer over i den modsatte kørebane og kører frontalt sammen med en modkørende bil.

Del