AnnonceLuk annonce
Video: Trængsel til åbning af Café Edderfuglen

04-05-2019

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Café Edderfuglen havde lørdag inviteret til åbningsreception, med ’Fra Chilli til Safran’ og Dyrehøj Vingård som nye forpagtere.

Selv om det lørdag både var koldt og regnfuldt på Røsnæs skinnede solen på sin egen måde over Røsnæs, der er nemlig kommet liv i Café Edderfuglen igen.

’Fra Chilli til Safran’ og Dyrehøj Vingård har i fællesskab forpagtet den lille café på Naturskolen, og fra i dag lørdag er der åbent hver weekend og alle helligdage fra kl. 11-16 og fra uge 27 vil der være åbent hver dag sommeren over.

Lørdag var der indbudt til åbningsreception, og den invitation var der rigtigt mange som havde taget imod, hurtigt stod de mange gæster nærmest som sild i en tønde.

Gæsterne fik lov at smage lækkerier fra caféens menukort, som består af tre forskellige sandwich, et stjerneskud, æggekage, en børneret, og så kan der købes lagkage til kaffen.

”Nu er det filial nummer to vi har,” sagde Tina Thrysøe, der er indehaver af firmaet ’Fra Chilli til Safran’, og som foruden Café Edderfuglen på Røsnæs, også er forpagter af Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård.

Det bliver Tinas datter, Mathilde Thrysøe, som er uddannet kok, der kommer til at være i køkkenet på Café Edderfuglen, mens det er søsteren Karoline Thrysøe som passer køkkenet på Café Dyrehøj.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11733