AnnonceLuk annonce
Video: Medarbejdere blev hyldet for faglighed og særlig indsats

01-09-2020

Af Jens Nielsen

Cathrine Graves Schakinger, som er social- og sundhedshjælper, og Michelle Blom Jørgensen, som er udekørende social- og sundhedsassistent, begge i Integrerede Pleje Nord i Kalundborg Kommune, blev mandag hyldet for deres stærke faglighed og særlige indsats i den danske velfærd.

PenSam og FOA Ungdom hylder for tredje år i træk 100 unge velfærdstalenter for deres stærke faglighed og særlige indsats i den danske velfærd. I år er der to talenter fra Kalundborg Kommune, som løber med prisen som Velfærdens Talent 100.

Cathrine Graves Schakinger og Michelle Blom Jørgensen fik begge blomster og masser af rosende ord fra Peter Jacobsen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget og teamleder Louise Grundtvig Ibsen, da de blev hyldet på rådhuset på Holbækvej mandag eftermiddag.

Egentligt skulle alle 100 velfærdstalenter fra hele landet være hyldet på Christiansborg, men det satte coronapandemien en stopper for, derfor blev det til en fortjent hyldest på rådhuset i stedet for.

Cathrine blev nomineret for sine evner til at arbejde rehabiliterende og hjælpe borgerne med at opnå livskvalitet på borgerens præmisser, og Michelle blev nomineret for sit store engagement, sine fremragende kompetencer og evnen til at yde omsorg og pleje til nogle af hjemmeplejens svageste borgere.

Peter Jacobsen håber at de to velfærdstalenter kan være gode rollemodeller for deres kollegaer.

PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOA’s faggrupper, som udfører kerneopgaver i det danske velfærdssamfund, primært i kommuner. FOA Ungdom er et netværk for unge medlemmer af FOA (fagforening og a-kasse). Sammen har de etableret kampagnen, Velfærdens Talent 100, som har til formål at hylde de mange unge, der gør en vigtig indsats i velfærden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0