AnnonceLuk annonce
Video: Stor gensynsglæde

16-03-2021

Af Jens Nielsen

Med en negativ coronatest i hånden kunne eleverne på Gørlev Idrætsefterskole mandag aften vende tilbage til hverdagen efter flere måneders hjemsendelse. Gensynsglæden blandt både elever og lærere var stor.

Den røde løber var rullet ud, der var masser af flag, balloner og højt humør, da de omkring 160 elever på Gørlev Idrætsefterskole vendte tilbage til efterskolen mandag aften.

”Velkommen til Mille og velkommen hjem,” råbte forstander Niels Skak Jensen, mens Mille gik op ad trappen hvor hun blev modtaget med flag og velkomst. Samme velkomst fik alle de andre elever også efterhånden som de tjekkede ind mandag fra omkring spisetid.

Gørlev Idrætsefterskole havde valgt at vente til mandag aften før eleverne kunne vende tilbage for at hele skolen kunne være helt klar.

”Det bliver så dejligt at komme i gang igen, de næste dage har vi forberedt et lille introprogram til eleverne så vi lige finder hinanden igen,” fortæller forstander Niels Skak Jensen, og fortsætter,

”Den største forandring for vores vedkommende det er, at alle skal testes to gange om ugen, det kommer til at foregå her på skolen, men det tager tid.”

Da alle eleverne var ankommet var der fællessamling i springcentret, hvor der blev budt velkommen og der var kaffe og kage.

Tirsdag begynder den mere normale hverdag så igen sammen med de kammerater som har været savnet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0