AnnonceLuk annonce
Video: Festlig pardans fra det 18. århundrede

22-03-2019

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Fredag afholdte Kalundborg Gymnasium den årlige ’Stor fest’ hvor mere end 1000 elever, forældre og lærere fester sammen. Årets tema var ’Maskebal’, med masser af mystik og romantik.

’Stor fest’ er en af de helt faste traditioner på Kalundborg Gymnasium og HF, hvor eleverne fester sammen med forældre og lærere. Hvert år er der et tema, som eleverne så udsmykker klasserne efter. I år var temaet ’Maskebal’.

Et af de faste punkter til ’Stor fest’ er Les Lanciers, som plejer at blive danset i samlingssalen efter spisningen, men blev på grund af pladsmangel, sidste år flyttet til Kalundborghallen inden spisningen, og sådan var det også i år.

De mange festklædte unge kom parvis ind i Kalundborghallen, til klapsalverne fra de mange forældre der var mødt op.

"Glæd jer til en festlig pardans fra det 18. århundrede, der skal danses, der skal komplimenteres og meget meget mere,"  blev der råbt i højtaleren.

Les Lanciers har været en del af idrætstimerne flere gange, og selv om der var enkelte som mistede et trin, så blev det en flot og festlig dans som de mange forældre nød fra tilskuerrækkerne.

I denne uge har de mange elever trænet på Postgaarden - Kalundborg Event- & Musikhus, da Kalundborghallerne var optaget af DM i volleyball.

Efter dans i Kalundborghallen fortsatte festen i klasselokalerne på gymnasiet, hvor den medbragte mad blev indtaget.

Efter dans og spisning blev der åbnet op for festligt samvær i gymnasiets kantine og i samlingssalen, hvor der var forskellige barer og musik for både unge og ældre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11989