AnnonceLuk annonce
Video: Sammen er vi stærke – bare vi vil det nok

19-09-2020

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel har det svært, ligesom de fleste andre danske biografer grundet Covid-19 situationen. Lørdag stod TGU Fitness for et stort støttearrangement foran biografen.

Lørdag formiddag var Vænget i Kalundborg spærret af for kørende trafik, TGU Fitness stod nemlig for et støttearrangement til fordel for Kino Den Blå Engel.

Efter velkomst af både TGU Fitness formand Anna Mortensen og borgmester Martin Damm, blev der budt op til zumba på vejbanen.

Under mottoet, ’Venstre støtter Kino, gør du også, så giver vi en is’, købte den lokale partiforening 100 is i Ishjørnet, som de delte ud lørdag formiddag i forbindelse med arrangementet.

Borgmester Martin Damm stod bag disken og fik delt masser af is ud til de mange som kom forbi i løbet af formiddagen.

Blandt dagens gæster ved Kino Den Blå Engel var også repræsentanter fra Kvickly og Kalundborg Brugsforening, som havde en stor check på kr. 10.000 med til Annette og Brian fra Kino Den Blå Engel.

Socialdemokratiet i Kalundborg er også bekymret for den situation som Covid 19 har sat vores

biograf Den blå Engel i. Derfor var repræsentanter fra Socialdemokratiet i Kalundborg forbi i løbet af ugen og har støttet op ved at købe 25 gavekort a 200 kr. Gavekortene anvendes til forskellige medlemsorienterede aktiviteter.

Mener du, din forening eller firma, at byens hyggelige gamle biograf, Kino Den Blå Engel, skal være en del af Kalundborg i fremtiden, kan du eller dit firma donere penge på: Reg.nr. konto nr. 0516 0000329750 eller via MobilePay på 89684, skriv: Donation. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0