AnnonceLuk annonce
Video: Så kom der Lys på Kalundborg

29-09-2018

Tekst, foto og video:  Jens Nielsen

Fredag blev der sat Lys på Kalundborg, da lyset blev tændt på de to radiomaster på Gisseløre. Det er forhåbentligt kun første del af et stort projekt om at få sat Lys på Kalundborg.

Tidligere erhvervsmand og fondsejer Bent O. Jørgensen fik æren af at tænde lyset på de to radiomaster på Gisseløre, fredag aften.

Mange var mødt op i havneparken for at opleve at der blev sat lys på Kalundborg. Lyset på et af Kalundborg vartegn, de to radiomaster på Gisseløre, er kun første del af et meget stort projekt som foreningen Lys på Kalundborg har sat i gang.

De mange som var mødt frem kunne følge lystændingen på storskærm hvor der blev sendt live fra en drone, ejet af det lokale firma Multidroner.dk, der var taler af borgmester Martin Damm (V) samt formand for Lys i Kalundborg, Per Junge.

Der blev talt ned og med et tryk på knappen tændte lyset først i den ene mast, og derefter i den anden.

Det store projekt med at få Lys på Kalundborg har nu nået en milepæl og foreningen vil arbejde videre med at samle penge ind så der også kan komme lys i Kordilgade og på indfaldsveje og rundkørsler i byen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11630