AnnonceLuk annonce
Video: Robin Hood har skiftet den grønne dragt ud med et blåt jakkesæt

01-05-2019

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

De røde faner smældede i vinden og Møllebakken stod flot forårsgrøn, da der, traditionen tro, var inviteret til 1. maj arrangement i Gryden, hvor det kom til at handle meget om det kommende folketingsvalg.

Vejret var helt perfekt da arbejdernes internationale kampdag, traditionen tro blev fejret i Gryden på Møllebakken i Kalundborg, onsdag eftermiddag.

Sidste år var det overenskomstforhandlinger som fik mange ord med på vejen, i år var det folketingsvalget, som formentligt udskrives en af de nærmeste dage, som var i fokus.

Blandt talerne på Møllebakken var folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (A) der mente at Danmark trænger til en ny regering efter fire lange år med Lars Løkke og Co., og at nedskæringerne på uddannelse burde afskaffet.

”Det er millioner, der hvert år fratages vores uddannelser. Vi har seks almene gymnasier på Vestsjælland. De skal tilsammen spare 185 millioner kroner fra 2016 til og med 2021. 185 millioner kroner! Tallet taler for sig selv,” sagde Rasmus Horn Langhoff i sin tale til de fremmødte, og fortsatte,

”Anders Samuelsen har sagt, at Liberal Alliance går til valg på at fremme den private velfærd. Ikke den offentlige velfærd. Det ved vi godt, hvad betyder. Det betyder skattelettelser. Hvis vi ønsker et svækket sundhedssystem, dårligere og færre uddannelsesinstitutioner og mindre velfærd til vores ældre, så har Anders Samuelsen måske fat i den lange ende. Det ønsker Socialdemokratiet ikke. Og det ønsker jeg ikke.

 Det er en slags omvendt Robin Hood. Eller måske mere en liberaliseret Robin Hood, der har skiftet den grønne dragt ud med et blåt jakkesæt.”

Dagen bød også på fællessang, kaffe, kage, øl samt taler af Eva Flyvholm (Ø), Jonas Ghiyati (SF) og som før nævnt, Rasmus Horn Langhoff (A).Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11878