AnnonceLuk annonce
Video: Queen væltede Kino Den Blå Engel

27-10-2018

Tekst, Foto og Video: Jens Nielsen

Queen of Denmark nærmest væltede Kino Den Blå Engel i en forrygende koncert inden forpremieren på den nye Queen film 'Bohemian Rhapsody’.

Der var lagt op til et brag af en aften, da Kino Den Blå Engel, fredag aften blændede op for en times koncert med Queen of Denmark efterfulgt af filmen 'Bohemian Rhapsody', en biografi om forsangeren for rockbandet Queen, Freddie Mercury.

Alle 300 billetter var solgt på rekordtid, og alle fik hvad de kom efter, en helt forrygende aften med et meget veloplagt orkester på hjemmebane.

Den helt særlige Queen aften er blevet til i et samarbejde mellem, Kino Den Blå Engel, Troels Lyd & Lys, Kalundborg og Queen of Denmark.

En koncert mere

Den store succes med Queen koncert, efterfulgt af Queen filmen, har fået arrangørerne til at lave endnu en Queen aften efter helt samme koncept, så lørdag d. 3. november kan dem som måtte gå forgæves første gang, opleve en forrygende koncert efterfulgt af filmen 'Bohemian Rhapsody', men der er kun omkring 50 billetter tilbage, så det med at være hurtig.

Queen of Denmark består af, forsanger Jens Peter ’Fjeder’ Stavnstrup, Emil Bendixen, guitar, Michael ’Mini’ Fast, trommer, Nicolas Vogel, bas, og René Lund Jensen, keyboard.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11560