AnnonceLuk annonce
Video: Politiets hunde søgte efter spor i skudsag

10-12-2018

Tekst og video: Jens Nielsen

Politiet afspærrede mandag omkring middag dele af Bredekildevej i Kalundborg, for at søge efter spor i forbindelse med den skudepisode der fandt sted søndag aften.

Søndag aften omkring kl. 19.30 blev en 22-årig mand ramt af flere skud, mens han var passagerer i en personbil. Hvor helt nøjagtigt hvor skyderiet er foregået ved politiet ikke, da skudofret ikke er særlig meddelsom, men formentligt omkring Rema 1000 på Klosterparkvej.

                                              

Politiet fandt sent søndag aften, den bil som den 22-årige havde siddet i, og den er bragt ind til tekniske undersøgelser, men Midt- og Vestsjællands Politi mangler stadig at finde det sted hvorfra skuddene er affyret, derfor blev der sat flere politihunde ind på Bredekildevej mandag omkring middag.

Det betød at dele af Bredekildevej på begge sider af Klosterparkvej var afspærret for al trafik mens politiets hunde arbejdede i området, og det var der en del bilister der ikke helt kunne forstå, og troede at man godt kunne køre igennem selv om der holdt af politibil på tværs.

Det er endnu uvist om hundene fandt noget.

Den 22-årige er sluppet heldigt fra skudepisoden, hvor han blev ramt af flere skud. Han er efter endt behandling på sygehuset, blevet udskrevet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11785