AnnonceLuk annonce
Video: Politiet fandt våben under ransagning

01-04-2020

Tekst og video: Jens Nielsen

I en planlagt anholdelses- og ransagningsaktion rykkede kampklædte betjente ind på en ejendom på Gl. Hovvej i Kalundborg tirsdag sidst på formiddagen. En mand blev anholdt efter fund af ulovlige våben på adressen.

En mand er sigtet for overtrædelse af våbenloven, han er afhørt og løsladt igen, da der ikke var belæg for en fremstilling, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi efter tirsdagens ransagning i Kalundborg, hvor omkring 20 kampklædte betjente deltog.

På adressen fandt politiet flere ’ikke voldsomme’ våben, bl.a. nogle nunchakuer, karatestave og patroner, oplyser politiet.

”Det var ikke så alvorligt som det vi troede det var, vi havde fået nogle oplysninger om at manden måske kunne være i besiddelse af et skydevåben, men der er ikke fundet noget skydevåben på adressen,” oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Der er ikke fundet grundlag for at ransage flere adresser i sagen, lige som sagen ikke har forbindelse til rocker- eller bandemiljøet, oplyser politiet


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0