AnnonceLuk annonce
Video: Pizzeria ødelagt af brand natten til søndag

05-05-2019

Af Jens Nielsen

Pizza Mia i Vænget Kalundborg er ødelagt efter en voldsom brand natten til søndag. Kino Den Blå Engel har fået røgskader i forbindelse med branden.

Vestsjællands Brandvæsen blev natten til søndag, kl. 02.24, kaldt til brand i pizzeriaet Pizza Mia, Vænget i Kalundborg.

Sort røg væltede ud ad bagdøren da brandfolkene kom frem, og alt disponibelt mandskab blev tilkaldt.

Branden blev forholdsvis hurtigt bekæmpet, men der er store brandskader i selve køkkenet, hvor branden tilsyneladende er opstået, mens resten af pizzeriaet er ødelagt af røg og vand.

Der er kun en mellemgang med fælles toiletter mellem pizzeriaet og Kino Den Blå Engel, derfor trængte røgen ind i biografen og fyldte hele biografsalen med røg. Et skadeservicefirma mødte frem tidlig søndag morgen, men det er nok tvivlsomt om Kino Den Blå Engel kan åbne i dag søndag.

Måtte flygte over tagterrasse

Den kvindelige beboer som bor i lejligheden oven over pizzeriaet måtte flygte hen over sin tagterrasse i forbindelse med branden. Hendes lejlighed er også skadet af den voldsomme røg.

Det var en beboer i naboejendommen som var ude for at ryge en cigaret som opdagede branden og fik slået alarm.

Hvad der er årsag til den voldsomme brand vides endnu ikke, men umiddelbart er der ikke noget der tyder på at den skulle være påsat, men det skal politiets teknikere nu undersøge, men der kommer til at gå lang tid før der igen kan langes pizzaer over disken i Pizza Mia i Vænget.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11744