AnnonceLuk annonce
Video: Panik før afrejse til VM

29-08-2019

Tekst og video: Jens Nielsen

Pernille Olsen fra Kalundborg rejser lørdag til Canada for at deltage i verdensmesterskaberne i 3D bueskydning, hun har længe været klar, men den sidste uges tid har dog været lidt kaotisk for det lokale VM-håb.

Med en 7. plads i VM 2017 og en flot bronzemedalje i 2018 til EM, er 25-årige Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteklub godt rustet til at kæmpe med om medaljerne, når hun først i september deltager i Verdensmesterskabet i 3D bueskydning i Canada.

Pernille har da også vundet de fem udtagelsesstævner hun har deltaget i, så det er en værdig repræsentant Danmark sender afsted, og hun håber da også på en plads blandt de aller bedste.

Alt har ellers klappet op til VM for Pernille Olsen, men for godt en uge siden begyndte det at gå ned ad bakke for det lokale VM-håb. Resultaterne blev dårligere og dårligere til hendes træning, indtil en landsholdskollega fandt ud af at en såkaldt kabelguide var revnet og lige så stille var ved at knække af, noget som ellers aldrig nogen sinde sker, men heldigvis skete det inden Pernille steg på flyveren mod Canada.

Det gav lige et knæk i selvtilliden, men de sidste dage har Pernille Olsen brugt til at få skudt sin bue ind igen, og hun føler sig klar til at kæmpe om VM medaljerne.

Verdensmesterskabet afholdes i Lac La Biche, Alberta i Canada, og de første konkurrencer starter d. 3. september, i øvrigt samme dag som Pernille Olsen har 26-års fødselsdag. Finalerne afholdes d. 7. september, og her håber den lokale bueskytte at være med.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11627