AnnonceLuk annonce
Video: Fuldt hus til vanvittige Onkel Reje

02-11-2019

Af Jens Nielsen

Børnene elsker Onkel Reje og hans skøre påfund, lørdag formiddag var han i Høng Centret med sit show, og det blev absolut ikke kedeligt.

Den politiske ukorrekte Onkel Reje er meget populær, lørdag formiddag var centertorvet i Høng Centret proppet til sidste plads med børn og voksne, som var kommet for at opleve de mange skøre påfund.

”Det må siges at være en kæmpe succes, jeg ved ikke om der nogensinde før har været så mange til et arrangement i Høng Centret,” sagde Mogens Gyldenvang fra Høng Centret, efter Onkel Reje showet, som bød på både en popcornkanon, en tissende kylling ved navn Bamse, den uundværlige hjælper Smukke Niller og så selvfølgelig en række af Onkel Rejes populære sange som alle børnene selvfølgelig kendte på forhånd.

Efter showet var der mulighed for at få taget en selfi med den populære Onkel Reje, og her var køen lang.

Anledningen til at Onkel Reje var inviteret til Høng, var fejringen af Høng Centrets 31-års fødselsdag, derfor blev alle inviteret på kaffe og lagkage lørdag formiddag, og i morgen søndag kl. 12 kan der helt gratis nydes Rasmus Klump pandekager i Høng Centret, efter at Høng Gymnastikforening har lavet opvisning.

Høng Centret har åbent søndag fra kl. 10 til 15Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11700